19.9.2017

Onko sinusta normaali tylsää ja säännöt perseestä? Tule meille asiakkuuspäälliköksi!

Radio Helsinki etsii asiakkuuspäällikköä, joka puhuu äidinkielenään asiakasta ja jonka kotimaa on kaupunkikulttuuri.

Supervoimasi on mediatilan muuttaminen rahaksi. Kokkailet raaka-aineistamme kaupungin parhaita annoksia ja tiedät kenelle ne myyt. Rakastelet mainos-, media-, viestintä- jamitänäitänyton-toimistoja, ja sinulla on tähän valmiit verkostot.

Mediamyynnin ja markkinointimaailman tuntemus sekä näytöt radiomedian, verkkomainonnan, sosiaalisen median, sisältömarkkinoinnin ja/tai tapahtumien saralla luetaan eduksi. Meistä on myös ihanaa, jos osaat päättää nopeasti minne mennä lounaalle kun on kiire sekä nälkä.

Arvostamme kunnianhimoa, positiivista asennetta ja ystävällisyyttä.

Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet etsimämme supersankari.

Hakemukset 30.9.2017 mennessä osoitteeseen rekry@radiohelsinki.fi.

Nopeet syö hitaat.