3.9.2017

Armi Toivanen ja Tuomas Vuorensola ovat Radio Helsingin aamujen uudet äänet!

Syksyä tähdittävät myös supersuositut rokkikukot Rane Raitsikka ja Tokela, jotka tekevät paluun taajuudelle.

Syksy tuo muutoksia myös Radio Helsinkiin ja arkiaamujen juontajat vaihtuvat. Armi Toivanen on helsinkiläinen freelancenäyttelijä, joka teki Radio Helsingin kesäaamuissa neitsytmatkansa radiojuontamiseen. Armin kanssa kuulijoita herättelee Tuomas Vuorensola, joka on kesän aikana luotsannut torstai-illoissa Superbad-ohjelmaa. Tuomaksella on pitkä ja värikäs historia suomalaisen hiphop-kulttuurin kentällä viimeiseltä kahdelta vuosikymmeneltä. Uutta aamutiimiä kuullaan taajuudella ensimmäisen kerran maanantaina 28. elokuuta.

Syksyllä nautitaan jälleen Rane Raitsikan ja Tokelan musaselektioista. Legendaariset anekdootit ja räkänauru raikuvat tutulla ohjelmapaikalla keskiviikkoillassa. Keskiviikon iltapäiväohjelman puikkoihin hyppää Fedja Kamari, jonka alter ego on Töölön Ketterästä tuttu Handshaking.

DJ Bunuel tuo valon lauantai-iltapäivään, DJ Lord Fattylla on oma ohjelma perjantaisin ja Stina Koistinen eli Goisthoff pysyy taajuudella ilman Mülleria. Lisäksi Startup Radio palaa jakamaan kertomuksiaan yrittäjyydestä.

Sunnuntai-iltaisin Ringa Manner valikoi sielua parantavaa musiikkia ja kertoo hurmaavia tarinoita. Ringa on helsinkiläinen muusikko, joka on tehnyt viime vuodet musiikkia The Hearing -nimen alla. Luvassa on myös Suvi Isotalon ja Kanervan laululyriikkaohjelma, Top Billin Musicin DJ-ohjelma TOP FM sekä Harri Kankaan vetämä keskusteluohjelma, jossa pureudutaan mielenkiintoisten vieraiden johdolla tyylin, muodin, populaarikulttuurin ja estetiikan maailmoihin.

Kerromme lisää syksyn uusista tekijöistä ja ohjelmista kotisivujemme lisäksi myös Radio Helsingin somekanavissa sekä tietysti taajuudella 98,5 MHz. Pääkaupunkiseudun pohjois- ja itäosissa Radio Helsingin taajuuslukema on 94,4 MHz, Elisan ja DNA:n kaapeliverkossa 104 MHz. Missä vain Radio Helsinkiä voi kuunnella osoitteessa www.radiohelsinki.fi.