30.8.2017

My Helsinki -kilpailussa upeita palkintoja

Radio Helsingin aamut johdattavat kuulijat uuden My Helsinki -palvelun pariin.

MyHelsinki.fi kokoaa yhteen osoitteeseen kaupungin elämyksellisen sisällön. Palvelusta löytyvät Helsingin ajankohtaiset tapahtumat, ravintolat ja ilmiöt. Sisältö on paikallisten tekemää ja on tarkoitettu vastaamaan kaupunkilaisten tarpeisiin – matkailijoita kuitenkaan unohtamatta.

Radio Helsingin aamut toimivat 28.8.-1.9. oppaana My Helsinki -palveluun. Kaiken keskiössä ovat kaupunkilaisten omat suositukset, eli Helsinki-listat, joita laatimalla on mahdollista voittaa hienoja palkintoja.

Mikä on Helsingissä mahtavinta? Radio Helsinki esittelee päivittäin My Helsinki -listoja ja parhaiden listojen tekijät palkitaan päivittäin kahden hengen illallislahjakortilla Sandro Kortteliin Helsingin kattojen ylle. Voittajalista julkaistaan myös Radio Helsingin somekanavissa. Koko viikon parhaan listan laatija voittaa liput kahdelle Superwood-festivaalille.

Ohjeet My Helsinki -listojen tekoon

  1. Mene osoitteeseen myhelsinki.fi
  2. Klikkaa sydäntä oikeassa yläkulmassa ja kirjaudu palveluun Facebook- tai Google-tunnuksillasi.
  3. Klikkaa “luo uusi lista” tai selaile saitilla ja klikkaa lempipaikkasi yhteydessä olevaa sydäntä, jolloin voit lisätä paikan suoraan uuteen tai olemassa olevaan listaasi. Voit luoda useita listoja samanaikaisesti.
  4. Nimeä listasi haluamallasi tavalla: esim. ”Helsingin parhaat kaljakuppilat” tai “Hipsteri-vapaat kahvilat” ja tee lyhyt kuvaus.
  5. Lista kannattaa pitää julkisena eli laita asetukseksi “julkinen”, jolloin muutkin myhelsinki.fi -sivuilla surffailevat löytävät listan.
  6. Valitse listallesi oma sydänikoni. Listan kuvaksi tulee automaattisesti listasi ensimmäisen paikan kuva (huom. kaikilla paikoilla tai tapahtumilla ei ole vielä kuvaa). Voit myös muokata listan järjestystä sekä lisäillä tai poistaa paikkoja.
  7. Lähetä lopuksi valmis lista kilpailuun ja kerro ihmeessä kavereille omissa somekanavissa.

Voit lähettää listan kilpailuun kolmella eri tavalla

  • Kopioi oman My Helsinki -listasi url-osoite Radion Helsingin Facebook-postauksen alle
  • Lähetä lista Radion Helsingin kotisivujen “viesti studioon” -osioon
  • Tviittaa lista #myhelsinki ja #radiohelsinki -hastageillä

Jos suosikkipaikkaasi ei löydy My Helsinki -sivustolta, niin ilmoita siitä sivun alalaidasta löytyvällä ”anna palautetta” -lomakkeella.

Tehdään yhdessä Helsingistä parempi paikka!

My Helsinki -palvelusta lisää Radio Helsingin aamuissa. Ole kuulolla arkisin kello 7-11.