12.7.2017

YogaLive! tarjoilee musiikin ja joogan vuoropuhelun

Kesälauantaisin G Livelabissa pärisytetään chakroja livemusiikin tahdissa.

G Livelabin joogassa pääset vaihtuvien ohjaajien johdolla kerta toisensa jälkeen uusiin tunnelmiin, kun kehon ja mielen ulottuvuudet täyttyvät elävän musiikin tuomalla energialla.

22. heinäkuuta heittäydytään astangajoogan ja elektronisten äänimaailmojen vietäväksi, kun joogaopettaja Henna Jansson ja muusikko Olli Aarni yhdistävät voimansa ja mielensä. Astangajooga on perinteinen liikunnallinen joogamuoto, joka kehittää lihasvoimaa ja notkeutta. Tunti haastaa tasapainoa, kehittää hengitystä, keskittymiskykyä ja läsnäoloa. (Tapahtuma Facebookissa.)

Heinäkuun viimeisenä lauantaina eli 29. päivä joogaopetuksesta vastaa Rita La Chispa ja musiikista Eeva Koivusalo. Elokuun 5. päivä YogaLive!:n vetävät Nina Ruotsalainen ja Sami Kuoppamäki.

Elokuun 26. päivä joogataan tummemmissa puitteissa. Musta Jooga tarjoilee Tuskan 20-vuotisjuhlan kunniaksi tunnelmallista ja raskasta kitaramusiikkia. Live-esiintyjinä ovat DFF-yhtyeen vokalisti Panu Willman & kitaristi Heikki Iso-Sipilä. Joogaharjoitus on hidasta ja kaikille sopivaa – omaa kehoa kuunnellen!

YogaLive! alkaa aina kello 14 ja liput tapahtumiin maksavat 15 euroa. Ota mukaasi rennot, joustavat vaatteet sekä oma joogamatto. Tervetuloa kokemaan joogan ja livemusiikin voima, olitpa sitten ensikertalainen tai konkari!

Liput ja lisätietoja G Livelabin kotisivuilta.

Kuva: Jari Flinck