29.6.2017

G Livelabin terassi on auki!

Osoitteessa Yrjönkatu 3 voi nauttia auringosta joka viikko keskiviikosta lauantaihin klo 14-22, sillä G Livelabin terassi on avattu.

Radio Helsingin alakerran klubi G Livelab tarjoaa tapahtumia koko kesän. Luvassa on muun muassa All Day Agency’n järjestämiä Kesäklubi-iltoja, joogaa ja ilmaisia elokuvia. Tarkemmat tiedot ohjelmistosta löydät G Livelabin kotisivulta Facebookista. Lippuja konsertteihin voi ostaa klubin kotisivuilta tai G Livelab-applikaation kautta.

Radio Helsinki tekee myös suoria lähetyksiä klubilta viikoittain. Keskiviikkoisin alakerrasta lähetetään Radio Helsingin iltapäivä ja Taru Torikan Suuri hesalainen kirjakerho. Torstaisin iltapäivälähetyksen lisäksi alakerrassa maistellaan oluita Kippis!-ohjelman parissa, ja perjantaina terassimeininkiä tahdittaa tietenkin Perjantaimoodi. Huhujen mukaan myös Paskalista lähetetään muutaman kerran baarin edustalta!

G Livelab avoinna ke-to klo 14-23 ja pe-la 14-02!

Nähdään ystävien seurassa klubilla.