27.6.2017

Provinssiin Radio Helsinki Stage!

Radio Helsinki näkyy festivaalikesässä aivan uudella tavalla, kun Provinssiin pystytetään ensimmäistä kertaa kotimaista musiikkia nostava Radio Helsinki Stage.

Radio Helsinki Stage tarjoaa Provinssin festivaalikansalle kotimaista musiikkia laajalla genrevalikoimalla rockista EDM:n kautta asialliseen jumiskeneen. Esiintymässä ovat Radio Helsingin taajuudeltakin tutut Töölön Ketterä ja DJ Kridlokk, minkä lisäksi lavalla nähdään liuta kotimaisia kärkinimiä, kuten Aivovuoto, Mikko Joensuu, Tuuttimörkö ja Mercedes Bentso. Lavamestareina toimivat Random Life -kollektiivista tutut Renaz Ebrahimi ja Senay Coco.

Radio Helsinki Stagen ja koko Provinssin tunnelmia on mahdollista fiilistellä sekä taajuudeltamme että Radio Helsingin somekanavista. Luvassa on artistihaastatteluja, festivaalireportaaseja sekä Random Lifen suora lähetys festivaalialueelta lauantaina klo 12-16.

Radio Helsingin löydät Facebookista, Twitteristä ja Instagramista, sekä kotiosoitteesta www.radiohelsinki.fi.

Liput Provinssiin voit ostaa täältä.

Olet ystävien seurassa, Törnävänsaaressakin.