20.6.2017

Podcast: Ruokatunnilla fiilisteltiin kesää ja jaettiin vinkkejä juhannuksen viettoon

Ruokatunnin eeppisessä juhannusspesiaalissa Pipsa ja Meri-Tuuli kertoivat miten viettävät juhannusta ja ennen kaikkea mitä juhannuksena syödään.

 

Vesi herahtaa kielelle Ruokatunnin kesän viimeisessä lähetyksessä, kun Pipsa ja Meri-Tuuli jakavat juhannusmenunsa kuulijoille. Mitä ruokatarvikkeita juhannusmökille kannattaa ottaa mukaan, ja mitkä asiat kannattaa yrittää hoitaa ennen lähtöä? Entä miten grilliruoasta saa eniten irti? Studiossa vieraana muun muassa Murussa vaikuttava keittiömestari Timo ‘Lintsi’ Linnanmäki, joka antaa grillausvinkit juhannuksen varalle ja kertoo täydellisen tomahawk-pihvin salaisuuden.

Ruokatunti jää kesätauolle ja palaa taajuudelle uusin jaksoin syksyllä. Kesän aikana kuullaan ohjelman uusintoja.

Kuuntele podcast!

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.