7.6.2017

Kippis! kokoaa yhteen kesän olutfestarit!

Tällä viikolla Kippis! kertoo mihin kaikkialle kesällä voi matkata olutfestareille.

Anikó Lehtisen ja Ikke Ikäläisen kanssa IPA-oluita maistelemassa ovat Jyväskylän Olutsataman Roosa Pihlajamäki ja Craft Beer Helsinki -tapahtuman Jukka Forsberg. Tarjolla myös sipsileivitettyjä kanafileitä savupaprikamajoneesin kanssa. Ohjelmassa käydään läpi myös viikon kuumat olutjuorut.

Oluet:

Wild Beer Madness IPA 6,8%

BrewDog Elvis Juice Grapefruit Infused IPA 6,5%

Cool Head Copacabana Rye IPA 7%

Sipsileivitetyt kanafileet ja savupaprikamajoneesi (4:lle henkilölle)

Noin 3 dl Estrella Butter&Seasalt-chipsejä

1 dl vehnäjauhoja

4-6 ohutta kanafilettä

1 kanamuna

Öljyä paistamiseen

Suolaa ja mustapippuria

Murustele sipsit käsien välissä pieniksi muruiksi. Sekoita pippuria ja suolaa vehnäjauhoihin. Leivitä ohuet kanafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kanamunassa ja sitten sipsimuruissa. Paista kullankeltaisiksi öljyssä.

Savupaprikamajoneesi:

3 rkl majoneesia

1 rkl sweet ccili-kastiketta

1 tl savupaprikajauhetta

Suolaa

Sekoita raaka-aineet yhteen ja laita viileään tekeytymään sen ajaksi kun paistat kanafileet.

Kippis! – Olut ystävien seurassa torstaisin klo 18-19. Ohjelman tarjoaa Estrella.