24.5.2017

Asfalttiketut johdattavat kuulijat pääkaupunkiseudun luontoon

Radio Helsingin ainutlaatuisesta luonto-ohjelmasta saadaan nauttia 30. toukokuuta alkaen.

Asfalttiketut on luonto-ohjelma, joka houkuttelee kuulijat mukaan seikkailemaan pääkaupunkiseudun luontokohteisiin ja nostaa esiin asioita sisäpihoilta, keskustan puistoista ja lähimetsistä. Kuulijat tutustuvat lähiympäristössä asuviin eläinlajeihin ja Asfalttiketut etsivät luonnosta arkipäivää rikastuttavia asioita. Studiossa puidaan asiantuntijavieraiden kanssa retkeilyn saloja, kaupunkiluonnon kirjoa ja saadaan vinkkejä helpoista harrastusmahdollisuuksista luonnon parissa.

Nora Helsingin ja Sami Säynevirran luotsaamassa ohjelmassa käydään läpi myös erilaisia tapoja päästä mukaan luonnon- ja eläinsuojelutoimintaan.

Asfalttiketut taajuudella kesätiistaisin klo 18-19. Ensimmäinen jakso kuullaan 30. toukokuuta.