22.5.2017

Hiphop Suomessa -paneelissa pureuduttiin tulenarkoihin aiheisiin

Renaz Ebrahimi ja Random Life -kollektiivi järjestivät ajankohtaisen Hiphop Suomessa -keskustelutilaisuuden viime lauantaina. Tunteita kuumensivat muun muassa naiskuva, kulttuurinen lainaaminen ja epätasa-arvoistavat rakenteet.

 

Hiphop Suomessa -paneelikeskustelussa pyrittiin selvittämään, mitkä ovat Suomen hiphop-skenen suurimmat ongelmakohdat ja miten ne voisi ratkaista. Nyt alan tekijöitä kerääntyi samaan tilaan ja keskustelemaan rakentavasti Suomen hiphopin nykytilasta ja tulevaisuudesta. Keskustelu kävi kuumana, ja niin mielipiteitä kuin kritiikkiä jaettiin puolin ja toisin!

Paneeliin osallistuivat muun muassa rap-artisti ja tuottaja Iso H, aktivisti ja toimittaja Maryan Abdulkarim, artisti Mercedes Bentso, muusikko Jesse Markin sekä Prinssi Jusuf.

Kuuntele keskustelupaneeli podcastina!