17.5.2017

Tuomas Vuorensola ja DJ K2 tuovat Superbadin Radio Helsingin taajuudelle

Superbad kutsuu studioon mielenkiintoisia kulttuuripersoonia urbaanin musiikin ja katutaiteen aloilta. Ensimmäinen jakso kuullaan 1. kesäkuuta.

Ohjelmassa tutustutaan urbaanin musiikin uutuuksiin sekä viime vuosikymmenten klassikoihin. Musiikin ohella tärkein sisältö ovat Superbadin vieraiden haastattelut, jotka pureutuvat ainutlaatuisella tavalla pintaa syvemmälle ohjelman edetessä.

Tuomas Vuorensolalla on pitkä ja värikäs historia suomalaisen hiphop-kulttuurin kentällä viimeiseltä kahdelta vuosikymmeneltä. Tuomas vastasi aikoinaan myös Moontv:n Word!-ohjelman juonnosta ja sisällöstä.

DJ K2 on järjestänyt Helsingin suurimpia hiphop-klubeja 2000-luvun alusta aina tähän päivään saakka, sekä toimittanut Ylex:lle 100%-ohjelmaa.

Superbad taajuudella kesätorstaisin kello 21-23.