17.5.2017

Eevil Stöö ja DJ Kridlokk kriippaavat taajuudelle

Mystiset räppärit Eevil Stöö ja DJ Kridlokk vuorottelevat studiossa torstaisin 1. kesäkuuta alkaen.

DJ Kridlokk vieraili Radio Helsingin aamuissa, mutta myös Stööltä saatiin erityislaatuinen tervehdys taajuudelle:

 

DJ Kridlokk on muusikko ja musiikkituottaja, joka sooloprojektiensa lisäksi tunnetaan yhteistyöstään muun muassa Paperi T:n kanssa. DJ Kridlokkin isännöimä torstai-ilta keskittyy elektronisen musiikin ilmiöihin, tekijöihin, taustoihin ja tarkoituksiin. Lisäksi etsitään eri tyylilajeja yhdistäviä ääriviivoja.

Eevil Stöö on kolminkertainen albumilistan ykkönen, kaksinkertainen Emma-ehdokas ja Suomen omituisin räppäri. Stöö lupaa soittaa slotissaan parasta musiikkia, joka ei soi muualla. Luvassa ”95 % räppiä ja 5 % jotain muuta”.

Eevil Stöö ja DJ Kridlokk eetterissä torstaisin kello 19-21. Ensimmäisenä studion puikkoihin astelee DJ Kridlokk 1. kesäkuuta.