15.5.2017

Muusikot äänessä: Mariska

Radio Helsingin kotisivulla julkaistaan viikoittain yhden muusikon tarina videona. Monissa eri musiikkityyleissä seikkaillut Mariska on tämän kertaisena vieraana.

Alkujaan hip hop -muusikkona tutuksi tullut Mariska hallitsee suveneeristi lukuisia tyylejä punkista iskelmään. Oman tuotantonsa ohella hän on kirjoittanut kappaleita mm. Jenni Vartiaiselle, Anna Puulle ja Stam1nalle. Mariska on myös vieraillut monilla hittikappaleilla, kuten Kymppilinjan Minä sekä Teflon Brothersin Lähiöunelmii. Viimeisin Mariskan julkaisu on syksyllä 2016 julkaistu ja kehuja kerännyt albumi Matador.

Muusikot kertovat Radio Helsingin taajuudella tarinansa. Suomen muusikkojen juhlavuoden kunniaksi Radio Helsingissä on viikottain äänessä taiteilija, joka kertoo, miten on päätynyt ammattiinsa – ja mitä sitten tapahtui.

Muusikot ovat äänessä Radio Helsingin kotisivulla, somessa sekä taajuudella. Viikon taiteilijaa kuullaan taajuudella maanantaisin klo 11:30, keskiviikkoisin noin klo 17:00 ja torstaisin klo 14:30.

Muusikot äänessä -sarja tehdään yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa osana liiton 100-vuotisjuhlaohjelmaa.