18.4.2017

Muusikot äänessä: beatboxaaja Felix Zenger

Radio Helsingin kotisivulla julkaistaan viikoittain yhden muusikon tarina videona. Beatboxaajana tutuksi tullut Felix Zenger kertoo tällä viikolla omasta taustastaan.

Pianon opiskelulla muusikkouransa aloittanut Felix Zenger on tullut tutuksi beatboxaustaidoistaan sekä yhteistöistä lukuisten eri yhtyeiden kanssa. Zenger on tuttu näky Don Johnson Big Bandin keikoilla, mutta on tehnyt musiikkia myös Palefacen, DJ QBertin ja Kari Tapion kaltaisten artistien kanssa. Stevie Wonderin musiikista suuria vaikutteita jo lapsesta asti saanut Zenger on kiertänyt keikkailemassa ympäri maailmaa, ja ulkomailla myös Pharrell Williamsin kaltaiset artistit ovat huomanneet miehen taidot.

Muusikot kertovat Radio Helsingin taajuudella tarinansa. Suomen muusikkojen juhlavuoden kunniaksi Radio Helsingissä on viikottain äänessä taiteilija, joka kertoo, miten on päätynyt ammattiinsa – ja mitä sitten tapahtui.

Muusikot ovat äänessä Radio Helsingin kotisivulla, somessa sekä taajuudella. Viikon taiteilijaa kuullaan taajuudella maanantaisin klo 11:30, keskiviikkoisin noin klo 17:00 ja torstaisin klo 14:30.

Muusikot äänessä -sarja tehdään yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa osana liiton 100-vuotisjuhlaohjelmaa.