3.4.2017

Radio Helsingille ja Fafa’sille tuomariston erityispalkinto RadioGaalassa!

RadioGaalassa palkittiin vuoden mieleenpainuvimmat saavutukset radio- ja musiikkitoimialalta. Radio Helsinki ja Fafa’s-ravintola saivat tuomariston erityispalkinnon Kuule Kivijalka -kampanjasta.

Radio Helsinki oli tämän vuoden gaalassa ehdolla kahdessa paikallisten radiokanavien kategoriassa, vuoden radiopromootiossa ja vuoden radio-ohjelmassa. Gaalan kategorioita olivat muun muassa vuoden radio-ohjelma, radiojuontaja, kotimainen radiobiisi ja vuoden musiikkipäällikkö. Gaala järjestettiin tänä vuonna 31. maaliskuuta.

Radio Helsinki nappasi erityispalkinnon radiopromootiosta, joka oli Fafa’s-ravintolan kanssa toteutettu Kuule Kivijalka -kampanja. Kampanjassa Fafa’s osti Radio Helsingiltä mainosaikaa, ja antoi sitä helsinkiläisten kivijalkayrittäjien käyttöön ilmaiseksi. Tuomariston mukaan kampanja oli ennakkoluuloton ja virkistävää kaupunkikulttuuria.

Radio Helsinki onnittelee kaikkia RadioGaalan voittajia!

Radio Helsingin myyntijohtaja Mikko Räikkönen ja Osmo Walden, yksi Fafa’sin omistajista.