27.3.2017

Muusikot äänessä: Kitaristi Kie von Hertzen

Radio Helsingin kotisivulla julkaistaan viikoittain yhden muusikon tarina videona. Tällä viikolla haastattelussa Don Huonoista ja Von Hertzen Brothersista tuttu kitarataituri Kie von Hertzen.

Musiikin säveltämisen ohella myös yhtyeilleen monia musiikkivideoita ohjannut monitoimimies uskoo vahvaan DIY-henkeen, joka edesauttaa vaihtelevien tuotantojen parissa säätämistä. Kien musiikki on ulottunut bändien ulkopuolella tv-sarjoista tanssiproduktioihin sekä mm Kansallis- ja Ryhmäteatteriin.

Viimeisimmän äänisuunnittelunsa muusikko työsti Salon taidemuseossa parhaillaan esillä olevaan valokuvanäyttelyyn ja tällä hetkellä työn alla on VHB:n seitsemäs studioalbumi, jonka äänitykset ovat käynnissä ja jonka julkaisu ajoittuu loppuvuoteen 2017.

Muusikot kertovat Radio Helsingin taajuudella tarinansa. Suomen muusikkojen juhlavuoden kunniaksi Radio Helsingissä on viikottain äänessä taiteilija, joka kertoo, miten on päätynyt ammattiinsa – ja mitä sitten tapahtui.

Muusikot ovat äänessä Radio Helsingin kotisivulla, somessa sekä taajuudella. Viikon taiteilijaa kuullaan taajuudella maanantaisin klo 11:30, keskiviikkoisin noin klo 17:00 ja torstaisin klo 14:30.

Muusikot äänessä -sarja tehdään yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa osana liiton 100-vuotisjuhlaohjelmaa.