24.3.2017

Podcast: Jumalan kädessä puhuttiin naisten jalkapallosta

Lauantaina käynnistyneen Naisten liigan kunniaksi Jumalan käsi omistautui naisten futikselle. Vieraaksi saapuu Suomen 18- ja 19-vuotiaiden naisten futismaajoukkueiden päävalmentaja Marianne Miettinen.

 

”Miksi joku nainen on äänessä kesken pelin? Kommentaattorit studioon. Todella ärsyttävää”, kirjoitettiin Twitteriin viime kesänä, kun Marianne Miettinen kommentoi jalkapallon EM-kisoja suorassa tv-lähetyksessä. Kokeneen valmentajan kanssa keskusteltiin ennen kaikkea naisten jalkapallosta niin liiga- kuin maajoukkuetasollakin, mutta myös suomalaisesta valmennuskulttuurista ja johtamistavasta sekä siitä, kuinka Miettinen joutui arvioimaan oman valmennustyylinsä uudelleen saatuaan potkut ruotsalaisesta Stattena IF:stä vuonna 2009.

Kuuntele podcast!