24.3.2017

Helsingin kuntavaaliehdokas, tule esiintymään Radio Helsingin kuntavaaliviikko Open Mic Extravaganzaan!

Radio Helsinki järjestää erilaisen vaalitapahtuman Yrjönkadun G Livelabissa maanantaina 3. huhtikuuta klo 17–19.

Radio Helsingin kuntavaaliviikko Open Mic Extravaganza! -tilaisuudessa lava on vapaa ja mikki on auki kaikille helsinkiläisille kuntavaaliehdokkaille, jotka haluavat tuoda tilaisuuteen KULTTUURIESITYKSEN. Ei siis poliittisia puheita, vaan laulua, soittoa, runonlausuntaa, tanssia ja akrobatiaa viiden minuutin esityksen verran. Käytännössä esitys voi siis olla esimerkiksi yksi biisi tai teos.

HUOM: esiintymään haluavien Helsingin kuntavaaliehdokkaiden tulee ilmoittautua sähköpostitse etukäteen osoitteeseen toimitus@radiohelsinki.fi. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 29.3. mennessä.

Esityksiä nähdään ja kuullaan illan aikana yhteensä noin 10–15 kappaletta. Jos halukkaita ehdokkaita ilmoittautuu enemmän, valitaan esiintyjät ilmoittautumisjärjestyksessä ja puolueiden kesken tasan.

Open mic -esityksiä ja pätkiä paneeleista kuullaan radiossa vaalisunnuntaina lähetettävässä Vaalikahvit-erityislähetyksessä, jota juontaa politiikan toimittaja Ville Blåfield, joka on mukana myös tapahtumassa. Illan juontavat taajuudelta tutut Müller & Goisthoff eli Sara Melleri ja Stina Koistinen.

Tilaisuus on yleisölle avoin ja maksuton!

Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin tällä viikolla. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.