14.3.2017

Radio Helsinki mukana Tallinn Music Week -tapahtumassa

Festivaalilla esiintyy myös runsaasti ystäviä taajuudelta, kuten Timo Kaukolampi, Henri ”Paperi T” Pulkkinen ja Töölön Ketterä. Radio Helsinki tekee myös paikan päältä Njassan ohjelman torstaina 30. maaliskuuta!

Euroopan raikkain kaupunkifestivaali Tallinn Music Week täyttää Tallinnan livemusiikilla 27.3–2.4.2017. Toinen toistaan tunnelmallisempiin klubeihin, konserttihalleihin ja pop-up-keikkapaikkoihin levittäytyvässä ohjelmassa on yli 200 live-esiintyjää kaikkiaan 33 maasta.

Ajankohtaisia ja nousevia nimiä laaja-alaisesti esittelevästä ohjelmistosta löytyy pelkästään suomalaisia artisteja keskikokoisen festivaalin verran.

Tallinn Music Weekillä esiintyvät muun muassa kunnianhimoisella albumitrilogiallaan kriitikot lumonnut Mikko Joensuu, juuri uuden albumin julkaiseva Astrid Swan, Suomi-grime-ilmiöksi noussut Töölön Ketterä ja hypnoottisella kitaravallilla keikkahurmosta luonut Teksti-TV 666. Ohjelmassa nähdään myös aiemmin Mr Peter Haydenina tunnettu ”metarock-yhtye” PH, jo ennen esikoisalbumiaan rap-piireissä kansainvälistä porinaa herättänyt View, house- ja technopioneeri Jori Hulkkonen, muun muassa K-X-P-yhtyeestä tuttu Timo Kaukolampi sekä nopeasti suomalaisen indierockin eturiviin rynninyt The Holy.

Festivaalilla juhlitaan perjantaina 31.3. myös suomalaisen Fullsteam-yhtiön 15-vuotissynttäreitä. Vanhan sähkölaitoksen tiloihin perustetussa Kulttuurikatelissa nähdään muun muassa Huoratron sekä Paperi T:n ja DJ Kridlokkin dj-setit.

Musiikkitarjonnan lisäksi Tallinn Music Weekillä voi nauttia esimerkiksi TMW Tastes -ravintolafestivaalin erikoismenuista sekä ympäri kaupunkia levittäytyvistä taide- ja designtapahtumista. Tämän vuoden teemoja ovat kestävä kehitys, mahdollisuuksien tasa-arvo ja luovuuden merkitys yhteiskunnalle.

”Kaikenkattavan musiikkiohjelman lisäksi festivaalimme antaa mahdollisuuden nauttia monimuotoisuudesta, avoimuudesta ja yhdessäolosta”, sanoo Tallinn Music Weekin perustaja ja festivaalijohtaja Helen Sildna.

Lippuja tapahtumaan myy Tiketti.