14.3.2017

Podcast: Ruokatunnilla Helsingin ravintolauutisia ja unelmointia täydellisestä ruokakaupasta!

Ruokatunnilla paneuduttiin Meri-Tuuli Lindströmin ja Pipsa Hurmerinnan kanssa Helsingin uusimpiin ravintolauutisiin ja keskusteltiin Soili Saarisen kanssa Espoon Tapiolaan aukeavasta Stockmann Herkusta.

Ruokatunti-ohjelmassa kerrottiin Helsingin kuumimmat ruokauutiset. Lisäksi Stockmann Herkun Soili Saarinen kertoi rajan taakse Espooseen avattavasta Stocmann Herkusta sekä siitä miten suunnitellaan unelmien ruokakauppa.

Ruokatunnilla myös oikaistiin viime viikon virheellinen juoru, jossa pohdittiin sulkeeko Ravintola Lyonin ovensa. Ravintola Lyon jatkaa toimintaansa entiseen tapaan ja täältä näet Ravintola Lyonin herkullisen menun ja pääset tekemään pöytävarauksen.

Ruokatunnin tarjoaa Stockmann herkku ja Helsingin kaupunki.

Kuuntele podcast!