6.3.2017

Podcast: Random Lifessa pohdittiin rodullistettujen naisten asemaa – vieraana Ruskea Tyttö Koko Hubara

Ensimmäisessä Random Life -ohjelmassa vieraili Ruskeat Tytöt -median perustaja ja päätoimittaja Koko Hubara.

 

Koko Hubaran perustama, palkittu Ruskeat Tytöt -blogi avasi viikonloppuna omat nettisivunsa, ruskeattytot.fi:n, joka on Suomen ensimmäinen media rodullistetuilta rodullistetuille. Reilut kaksi vuotta toiminut Ruskeat Tytöt käsittelee teemoja yhteiskunnasta ja taiteesta muotiin ja kauneuteen. Renaz Ebrahimi ja Koko Hubara keskustelivat studiossa muun muassa Hubaran maaliskuussa julkaistavasta Ruskeat Tytöt -esseekokoelmasta, rodullistetun vähemmistön etuoikeuksista ja naisten omista kokemuksista rodullistettuina naisina – millaisia ovat ruskean tytön unelmat esimerkiksi työelämässä ja millaista on pyrkiä niitä kohti?

Kuuntele podcast!