6.3.2017

Muusikot äänessä: Laulaja-näyttelijä Raili Raitala

Radio Helsingin kotisivulla julkaistaan viikottain yhden muusikon tarina videona. Materiaali kuullaan myös taajuudella.

 

Raili Raitala on Helsingin kaupunginteatterin laulava näyttelijä. Hän on tehnyt mm. Disneyn Tarzan-musikaalissa Janen roolin ja ollut Sarah’na Vampyyrien Tanssi -musikaalissa. Tällä hetkellä hän näyttelee Muskaa musiikkinäytelmässä Kirka – Surun pyyhit silmistäni. Raili tekee aktiivisesti myös dubbaustöitä, mm. Bridgetin roolin Trolls-elokuvassa, sekä lukuisia television lastenohjelmia. Muusikon työt jatkuvat hänellä teatterin ja dubbausten merkeissä jatkossakin.

Muusikot kertovat Radio Helsingin taajuudella tarinansa. Suomen muusikkojen juhlavuoden kunniaksi Radio Helsingissä on viikottain äänessä taiteilija, joka kertoo miten on päätynyt ammattiinsa – ja mitä sitten tapahtui. Sarjan myötä tutustutaan paremmin ennestään tuttuihin, mutta lisäksi selviää, keitä ovat ne, joiden taiteilun tahtiin olemme tietämättämme tottuneet.

Muusikkohaastattelut tehdään yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa osana liiton 100-vuotisjuhlaohjelmaa.

Muusikot ovat äänessä Radio Helsingin kotisivulla, somessa sekä taajuudella. Viikon taiteilijaa kuullaan maanantaisin klo 11:30, keskiviikkoisin noin klo 17:00 ja torstaisin klo 14:30.