28.2.2017

Radio Helsinki jälleen ehdolla RadioGaalassa!

Radio Helsinki on ehdolla kahdessa eri kategoriassa RadioGaalassa. Radio- ja musiikkialan kerma palkitaan perjantaina 31. maaliskuuta.

Njassan ohjelma on ehdolla Vuoden radio-ohjelmaksi ja Vuoden radiopromootio/-tapahtuma -kategoriassa on ehdolla Kuule Kivijalka -mainoskampanja. Radio Helsinki painii luonnollisesti paikallisradioehdokkuuksissa.

Njassan radioura alkoi 1985 Radio Cityssä ja jatkui Lepakkoradion kautta uudelle vuosituhannelle ja Radio Helsinkiin. Njassan työelämä on sisältänyt myös lehtiin kirjoittelua ja televisioesiintymistä Pop-komissio -ohjelmassa ja Levyraadissa. Njassa kuullaan Radio Helsingin taajuudella maanantaista torstaihin klo 11–15.

Kuule Kivijalka -kampanja toteutettiin yhdessä Fafa’s-ravintolaketjun kanssa. Fafa’s ja Radio Helsinki lahjoittivat yhdessä mainosaikaa pienille helsinkiläisille kivijalkakaupoille. Kampanjalla saatiin kymmeniä uusia yrityksiä radiomainostajiksi.

31. maaliskuuta järjestettävässä RadioGaalassa palkitaan vuoden saavutukset radio- ja musiikkitoimialalta.

Katso ketkä kaikki ovat päässeet RadioGaalan shortlistille.