27.2.2017

Radio Helsinki uudistuu maanantaina 27. helmikuuta!

Maanantaista alkaen taajuudella uusia ja vanhoja tuttavuuksia, uudet kanavaäänet ja uusi nettisivu sekä visuaalinen ilme. Uudet tuulet puhaltavat – ja lujaa!

Maanantaina klo 7 julkistetaan Radio Helsingin uusi visuaalinen ilme, uudet kotisivut ja samaan aikaan aloittaa myös uusi Radio Helsingin aamut -kaksikko, Jani Nivala ja Laura Friman.

Uusi aamuohjelma tulee suorana uusista tiloistamme G Livelabin yläkerrasta, Pikku-Roban ja Yrjönkadun kulmasta! Uusien tilojen suunnittelusta vastaa Casagrande Laboratory. Ääni- ja kuvajärjestelmien suunnittelu ja toteutus tehdään Akukon Oy:n ja Bright Sales & Installation Oy:n yhteistyönä. Musiikki- ja mainostenhallintajärjestelmän toteuttaa DJ Online. Radio Helsingin uuden visuaalisen identiteetin on suunnitellut Tsto. Nettisivuston
on suunnitellut ja toteuttanut Tero Ahonen.

Njassasta saadaan kevätohjelmistossa nauttia tunnin pidempään maanantaista torstaihin. eli klo 11-15 asti. Radio Helsingin iltapäivä uudistuu myös: maanantaisin Radio Helsingin iltapäivässä tutustutaan Henri Pulkkisen johdolla uuteen musiikkiin, ja tiistai-iltapäivät vietetään taajuudelle palanneen Maria Veitolan seurassa syventyen Helsinkiin ja sen kaupunkikulttuuriin. Keskiviikkona studiossa on Anton Vanha-Majamaa, jonka erityisalaa ovat televisio, kirjallisuus ja urheilu, ja torstai-iltapäiviä hallitsee Anna Cadia, joka täyttää oman kolmetuntisensa taiteella ja tieteellä.

Radio Helsingin iltapäivä taajuudella maanantaista torstaihin 15-18.

Erikoisohjelmat alkavat arkisin klo 18. Maanantain alkuilta vietetään Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin parissa Ruokatunnilla, ja illan kruunaa Edu Kehäkettunen!

Paljon muuttuu, mutta yksi asia pysyy: Olet edelleen ystävien seurassa!