25.2.2017

Maria Veitola palaa taajuudelle!

Radio Helsingin sisältöjohtaja juontaa tiistaisin Radio Helsingin iltapäivää klo 15-18.

Maria avasi Radio Helsingin lähetykset vuonna 2000 luettelemalla keiden kaikken ei kannattaisi kuunnella uutta kanavaa: niiden, jotka eivät pidä yllätyksistä, eikä niiden, jotka ostavat lipun raitiovaunussa. Nykyään hän on sitä mieltä, että myös lipunostajien kannattaa ehdottomasti kuunnella Radio Helsinkiä. Marian ensimmäinen työpaikka Helsingissä oli Helsingin kaupungin keskuspesula, jossa hän viikkasi sairaala-alusvaatteita ja pastellivärisiä pyjamia. Nykyään hän tekee töitä Radio Helsingin lisäksi myös televisiossa ja oman päänsä kanssa. Maria tunnetaan erityisesti rakkaudestaan Pätkiksiä, Róisín Murphya ja Radio Helsinkiä kohtaan.

Maria Veitola on kanavan sisältöjohtaja ja häntä kuullaan myös Radio Helsingin iltapäivässä tiistaisin klo 15-18 28. helmikuuta alkaen.