24.2.2017

Ruokatunti siirtyy kevääksi tiistaista maanantai-iltoihin

Ruokatunnissa puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera. Ohjelmassa myös paljastetaan ravintola-alan uusimmat juorut ja kerrotaan hyvän ruoan ystäville parhaat stadilaiset menovinkit.

Me­ri-Tuu­li Lind­ström on kok­ki, ruo­kas­tai­laa­ja ja keit­to­kir­jai­li­ja. Me­ri-Tuu­li in­nos­tuu uu­sis­ta raa­ka-ai­neis­ta ja fres­seis­tä mauis­ta, mutta lähinnä sydäntä ovat juustot, makkarat, etikka ja vaalea leipä. Hän asuu Itä-Hel­sin­gis­sä ja työs­ken­te­lee Sil­ta­mäes­sä, jo­ten Hel­sin­gin veh­reil­lä lä­hiöil­lä ja sa­la­pai­koil­la on eri­tyi­nen paik­ka hä­nen sy­dä­mes­sään. Yti­meen tul­laan sitten syö­mään ja juo­maan hy­vin sekä fiilis­te­le­mään pie­nen suu­ren kir­kon me­noa.

Pipsa Hurmerinta on kokki, keittokirjailija ja tv-juontaja, joka tunnetaan esimerkiksi Kokkisota ja Top Chef -ohjelmista. Hänen ensimmäinen keittokirjansa Pipsan Keittiössä ilmestyi vuonna 2012 ja Pipsan keittokirja pienille ihmisille vuonna 2015. Pipsan sydäntä lähellä on kasvisruoka ja hyvät juustot. Pipsa on työskennellyt pitkään mallina Pariisissa ja New Yorkissa, ja valmistui ravintolakokiksi 2009. Nykyisin hänellä on oma yritys, joka tuottaa sisältöä ruoka-alan yrityksille.

Ruokatunti taajuudella maanantaisin klo 18–19.

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.