23.2.2017

Matti Nivestä kiinnostaa jazz ja lauantaiaamu!

Matti Nivestä kuullaan Radio Helsingin kevätohjelmistossa kahdesti viikossa: Matti, Teppo ja Ville jatkavat tauolta palaavaa Jazz kiinnostaa -ohjelmaa sunnuntaisin, ja lisäksi Matti ottaa haltuun myös lauantaiaamun.

Radio Helsingin aalloilta entuudestaan tuttu Matti Nives valtaa lauantaiaamut uuden ohjelmansa kanssa. Laajasta musiikillisesta kiinnostuksestaan tunnettu ”Musamasa” tarjoilee sekä uutuuksia että ajattomia löytöjä genreen katsomatta, omaa kiinnostustaan seuraten ja inspiraatiota jakaen. Joskus studiossa piipahtaa myös vieraita. Kaupan päälle tulevat ajankohtaiset menovinkit ja kuulumiset kaupunkikulttuurin parista. Viikonloppu alkaa tästä.

Mat­ti Ni­ves kiin­nos­tui jaz­zis­ta kuul­tuaan kuu­laa­na syys­päi­vä­nä ka­dul­la kä­vel­les­sään kuu­lok­keis­taan Can­non­ball Ad­der­leyn kap­pa­leen Au­tumn Lea­ves, jos­sa eri­tyi­ses­ti Mi­les Da­vi­sin te­rä­vä ryt­mik­kyys is­ki ta­jun­taan. Elet­tiin kan­net­ta­vien CD-soi­tin­ten ai­kaa. Ny­kyään Ni­ves luot­saa mo­ni­puo­li­ses­ti mu­siik­ki­alal­la toi­mi­vaa We Jazz -y­ri­tys­tään ja pe­laa jää­kiek­koa EHK:n ri­veis­sä.

Matti Nivestä kuullaan lauantaiaamuisin klo 9–12 sekä sunnuntaisin klo 12–14 ohjelmassa Jazz kiinnostaa.

Radio Helsingin uuden aallon klassikko-ohjelmiin lukeutuva Jazz kiinnostaa laajenee ja monipuolistuu keväällä 2017. Matti Nives ja Teppo Mäkynen saavat jazzista kiinnostuneeseen ohjelmatiimiinsä uuden jäsenen, kun loistavana jazzbasistina tunnettu Ville Herrala tekee radiodebyyttinsä. Matti, Teppo ja Ville jatkavat Jazz kiinnostaa -missiota sitä edelleen terävöittäen – luvassa on jazzia laidasta laitaan, uudesta vanhaan, laadusta tinkimättä. Ajankohtaisia aiheita ja teemoja käsitellään aina tilaisuuden tullen, eikä mielenkiintoisilta vierailuiltakaan vältytä.

Jazz kiinnostaa sunnuntaisin klo 12–14.