21.2.2017

Kevätperjantaisin taajuudella seikkailevat Müller & Goisthoff eli Sara Melleri & Stina Koistinen

Perjantai-iltaisin Müller & Goisthoff viihdyttävät muun muassa vanhoilla päiväkirjamerkinnöillä, radiokaraokella ja bodylovella!

Müller & Goisthoff on ystävyyden rakkauden hedelmä, 13-jaksoinen tutkimusmatka nautinnolliseen elämään. Muijat virittäytyvät perjantai-illan seikkailuihin vaihtuvien teemojen (muun muassa ”pyjamabileet” ja ”kuolema”) ja kiinnostavien vieraiden kanssa. Ohjelmassa tehdään myös taiteellisia kokeiluja.

Juontajien musavalinnat ovat täysin mielivaltaisia ja rajattomia. Ohjelman kuningattaret pyrkivät kuitenkin siihen, että ohjelmassa soitettu musiikki on aina yhtä ilotulitusta.

Müller & Goisthoff on yhtä kuin vapautuminen ja irti päästäminen. Ohjelmassa heitetään hyvästit menneelle ja mennään eteenpäin, ja samalla lauletaan kovaa. Müller & Goisthoff on meedio, M&G on klitoriksen juhla, M&G on idoleita ja ikoneita, M&G on bodylove! Do not take life too seriously!

Stina Koistinen on helsinkiläinen elämänrakastaja ja muusikko, joka tunnetaan muun muassa Color Dolor- ja Frank Frank Frank -yhtyeistä. Goisthoffin lempimusiikkia on Spice Girls ja The Beatles, lempiruokaa on spagetti ja lempiväri on sateenkaari. Goisthoffin elämänohjenuora on ”this will also change”.

Sara Melleri on teatteritaiteen maisteri, joka asuu Helsingissä. Saralla on Jussi-palkinto ja paljon avaamattomia laskuja. Hänen lempileikkejään pienenä oli Madonna & Janet, Pubsirouvat ja Salt’n’Pepa.

Müller & Goisthoff Radio Helsingissä perjantaisin 3. maaliskuuta alkaen klo 18–20.