21.2.2017

Keväällä taajuudella lauantaisin Renaz Ebrahimi ja Random Life!

Renaz Ebrahimin ja Random Lifen seurasta saadaan maaliskuun alusta nauttia lauantaisin.

Random Life on ohjelma, jossa halutaan keskittyä positiivisuuteen, mutta jossa uskalletaan myös puhua, jakaa tarinoita ja haastaa ihmisiä keskustelemaan. Ohjelman ydin pyörii kulttuurissa, musiikissa ja taiteessa, mutta myös yhteiskunnalliset teemat puhuttavat. Random Life haluaa inspiroida, kannustaa ja osallistaa. Toteutuksessa on mukana myös muita Random Life -kollektiivin jäseniä, jotka edustavat monipuolisesti eri luovia aloja.

Renaz Ebrahimi on monipuolinen toimittaja ja radiopersoona, jonka ohjelmat ovat täynnä ajankohtaista kulttuuri-, musiikki-, taide- ja yhteiskuntakeskeisiä keskusteluja.

Renaz Ebrahimi ja Random Life taajuudella lauantaisin 4. maaliskuuta alkaen 12–16.