20.2.2017

Ville Blåfieldin Tasavalta on kaksituntinen kevään ohjelmistossa!

Radio Helsingin politiikan erikoisohjelma Tasavalta on keväään ohjelmistossa kaksituntinen 3. maaliskuuta alkaen.

Tasavalta on Radio Helsingin politiikan ajankohtaisohjelma, joka pureutuu toimittaja Ville Blåfieldin johdolla joka perjantai kahden tunnin ajan yhteisten asioiden hoitamiseen ja valtakunnanpolitiikan puheenaiheisiin.

Perjantaisin klo 11–12 kokoontuu Tasavallan asiantuntijapaneeli, joka analysoi viikon politiikan uutiset ja asettaa seuraavan viikon agendan. Panelisteina vuorottelevat päivystävä anarkisti Suvi Auvinen, ohjaaja-poliitikko-kirjailija Jörn Donner, politiikan ja viestinnän asiantuntijat Heli Suominen, Mikael Jungner, Riikka Kämppi, Kyösti Hagert, Erkki Perälä, Esa Suominen ja Sini Korpinen, tutkija Anu Koivunen ja toimittaja Reetta Räty.

Klo 12–13 Blåfield saa aina suoraan lähetykseen poliitikkovieraan. Tasavallan kevään vieraita ovat muun muassa Petteri Orpo, Antton Rönnholm, Jari Lindström, Paula Risikko ja Anu Vehviläinen.

Ville Blåfield on toimittanut Radio Helsingin Tasavaltaa kolmen vuoden ajan. Porvoolais-helsinkiläinen toimittaja on julkaissut yhdessä Reetta Rädyn kanssa kirjan Kuka hullu haluaa poliitikoksi (Teos, 2015), ja toimittaa Tasavaltojen lisäksi mm. Samuji Talks -keskustelusarjaa.

Tasavaltaa kuullaan perjantaisin 3. maaliskuuta alkaen klo 11–13.