20.2.2017

Maaliskuussa tutustutaan Töölön Ketterään & Ystäviin!

Töölön grime-duo valtaa Radio Helsingin torstai-illan 2. maaliskuuta alkaen!

Keväällä 2016 esikois-EP:nsä myötä breikannut Töölön Ketterä ottaa jatkossa haltuun myös Radio Helsingin torstai-illat. Kaksituntinen ohjelma esittelee urbaania kulttuuria niin koti-Helsingistä kuin ulkomailtakin. Musiikillinen linja liikkuu grimen, räpin ja klubimusiikinkin maastossa, ja näitä tyylejä tutkimaan ohjelmaan saapuu laaja joukko kiinnostavia vieraita tuoden mukanaan oman näkemyksensä skenen tilasta 2017. Live-vedot, DJ-vieraat ja biisien ensisoitot ovat syy kuunnella Radio Helsinkiä joka torstai 2. maaliskuuta alkaen.

Matti 8 on pitkän linjan räp-fiilistelijä ja Töölön Ketterä -yhtyeen MC. Viime aikoina hän on aktivoitunut myös dj-keikkojen saralla, joiden tracklistit ulottuvat träpistä bassline houseen sekä grimesta dubstepiin ja garageen.

Handshaking-nimen takaa avautuu toinen puolikas Töölön Ketterää. Vuosien varrella Handshaking on saanut ilokseen todistaa elektronisen musiikin nousua ja asettumista taas osaksi populaarimusiikkia. Omien sooloprojektien myötä näpit ovat olleet pelissä housen ja teknon parissa jo liki vuosikymmenen ja nyt Töölön Ketterä saattaa myös sitä soundia valtavirtaan. Ei olisi MySpace-aikoina uskonut.

Töölön Ketterä & Ystävät taajuudella torstaisin 2. maaliskuuta klo 19–21.