14.2.2017

Radio Helsingin aamujen uudet juontajat ovat Laura Friman ja Jani Nivala

Radio Helsinki paljasti ystävänpäivän kunniaksi kevään ohjelmistonsa. 27. helmikuuta alkaen arkiaamut vietetään Laura Frimanin ja Jani Nivalan seurassa.

 

Radio Helsingin uudistuksen myötä myös arkiaamujen juontajat vaihtuvat. Jani Nivalaa ja Laura Frimania kuullaan 27. helmikuuta lähtien maanantaista perjantaihin klo 7-11.

Laura Friman on printtitoimittaja ja pop-tietokirjailija, joka on toiminut muun muassa Imagen ja Helsingin Sanomien kolumnistina ja avustanut lukuisia aikakauslehtiä. Myös AVA-kanavan reality-sarjassa Iholla keväällä esiintyvä Friman kuuntelee tunteikasta poppia, törkeää räppiä, lukee kirjoja ja syö ranskanperunoita. Iholla-ohjelman kuvausjakso ajoittuu samaan aikaan, kun Friman aloittaa uuden työnsä Radio Helsingissä.

Jani Nivala on musiikinkuuntelun vakavasti ottava radiotoimittaja, joka on seikkaillut viimeiset kymmenen vuotta sekä Ylellä että kaupallisissa radioissa. Musiikin lisäksi hän nauttii elokuvista, joita hän 2017-luvun hengessä vuokraa videovuokraamoista. Nivala on syntynyt Pohjanmaalla, kasvanut Uudellamaalla ja kotiutunut Helsinkiin viimeisten 15 vuoden aikana. Lisäksi Jani tykkää Alphavillestä, myslistä ja kosmologiasta.

”Siitä lähtien, kun kuuntelin tämän hauskan ja fiksun kaksikon demo-ohjelman viime vuoden lopulla, olen laskenut päiviä, että pääsen kuuntelemaan heidän juttujaan aamuisin radiosta. Väitän ja lupaan, että Lauran ja Janin seura tulee parantamaan merkittävästi jokaisen Radio Helsinkiä kuuntelevan elämänlaatua”, sanoo Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola.

Helsingin kaupungin tuore kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio aloittaa jokaviikkoiset vierailut tiistaiaamuissa. Maanantain vakiovieraana jatkaa Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri.

Uusi Radio Helsingin aamutiimi on taajuudella ensimmäisen kerran maanantaina 27. helmikuuta klo 7.