14.2.2017

Kevätohjelmistossa keskiviikkoiltaisin Rane Raitsikka & Tokela

Radio Helsingin uudessa kevätohjelmistossa kuullaan keskiviikkoiltaisin legendaarisia rokkikukkoja, Rane Raitsikkaa ja Tokelaa!

Rane Raitsikka & Tokela on ohjelma, jollaista ei ole aikaisemmin tehty juuri missään. Rockjätkät jakavat keskiviikkoiltaisin legendaarisimmat anekdoottinsa ja soittavat erinomaista ja asiaankuuluvaa musiikkia. Monissa liemissä keitettyjä muusikoita on pyydetty monesti kirjoittamaan kirja, mutta radio-ohjelma riittäköön ainakin toistaiseksi.

Rane Raitsikka vaikutti 80-luvun loppupuolelle saakka Suomen musaskenessä, kunnes lähti yli 20 vuotta kestäneelle keikkamatkalle Kaliforniaan. Palattuaan Härmään tämä muun muassa Atomirotan riveissä operoiva säätäjä on tullut Radio Helsinkiin vanhan ystävänsä Tokelan kanssa hämmentämään kuulijoille vähän tuhdimpaa lientä.

Tokela on muun muassa yhden Suomen pitkäikäisimmän englanninkielisen rock’n’roll-bändi Melrosen liideri, joka on jyrännyt jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan kotimaan keikkakartalla ja välillä vähän muuallakin. Tokelalle on kertynyt huomattava määrä hyviä levyjä sekä viihdyttäviä tarinoita, joita hän latoo eetteriin yhdessä ystävänsä Rane Raitsikan kanssa.

Rane Raitsikka & Tokela taajuudella keskiviikkoisin klo 19–22. Ensimmäinen ohjelma kuullaan 1. maaliskuuta.