11.11.2016

Radio Helsinki uudistuu – musiikkipäälliköksi Henri “Paperi T” Pulkkinen

Radio Helsinki uudistuu.

“Olen aivan mehuissani siitä, mitä kaikkea olemme juonineet. Mikä parasta, kohta ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään sen kaiken”, Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola iloitsee.

Pitkäaikainen Radio Helsingin toimittaja Henri Pulkkinen on nimitetty Radio Helsingin musiikkipäälliköksi. Pulkkinen vastaa kanavan musiikillisesta linjasta. “Edellinen vakituinen työsopimus minulla onkin ollut kymmenen vuotta sitten videovuokraamossa. Nyt kävi näin. Missään ei kuule niin paljon hyvää musiikkia kuin Radio Helsingissä, ja aion tehdä siitä vieläkin parempaa.”

Livelaboratorio Oy osti lokakuussa 2016 Radio Helsingin liiketoiminnan. Yhtiö pyörittää G Livelab -klubia, ja sisältöä tuotetaan jatkossa yhteistoimin: nyt klubilla on oma radio ja radiolla oma klubi.

Radio Helsingin toimitus muuttaa alkuvuodesta Pikku Roban ja Yrjönkadun kulmaan. Uusien tilojen suunnittelusta vastaa Casagrande Laboratory. Ääni- ja kuvajärjestelmien suunnittelu ja toteutus tehdään Akukon Oy:n ja Bright Sales & Installation Oy:n yhteistyönä. Musiikki- ja mainoshallintajärjestelmän toteuttaa DJ Online.

Sisällön lisäksi myös Radio Helsingin ilme ja ulkoasu uudistuvat. Uudesta visuaalisesta identiteetistä vastaa graafisen suunnittelun toimisto Tsto, ja uudet nettisivut toteuttaa Tero Ahonen.

Tuomo & Markuksen säveltämien kanavajinglejen uusina spiikkiääninä kuullaan Paula Vesalaa ja Olavi Uusivirtaa.